Hem

Sponsrad annons:
Sponsras av försäkringar från Svenska Sjö



Nycklar och förvaring 2021

För att det skall vara säkert att förvara utrustning i stugan måsta styrelsen har 100% kontroll över vilka medlemmar som har nycklar. I dagsläget har vi inte det, det kan vi enkelt lösa genom att alla ni som har nycklar kontaktar mig. För att göra det smidigt kan vi köra detta digitalt via Face-time, Teams eller liknade.  Alla ni som har nycklar kontaktar mig och visar upp er nyckel, deadline för detta sätts till söndag 4 april. kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Klubben har idag ett antal medlemmar som förvarar sin utrustning i stugan. Tyvärr råder inte 100% överenstämmelse här heller. För att skapa lite ordning och reda samt bättre struktur ombeds samtliga att ta bort sin utrustning från stugan en kortare tid. Detta gäller all personlig utrustning även skor, selar, våtdräkter mm. Då vi inte har någon kö kommer ni kunna lägga tillbaka surfutrustningen givet att ni planerar att surfa kommande säsong. Den enda regel klubben har just nu är ar att man skall vara aktiv för att förvara sin utrustning i stugan, vi vill att det skall vara en aktiv surfplats man hyr, inte ett förråd för utrustningen.

Dead line för att ta bort utrustningen är söndag 4 april. Saker som är kvar efter det datumet fotas och läggs ut på hemsidan för att se om någon känns vid den. Hittas ingen ägare tillfaller utrustningen klubben.

Utrustningen kan lämnas åter i stugan efter betald avgift från och med söndag 18 april.

Ny Styrelse 2021
Ny säsong och ny styrelse i Österskärs Vindsurfing klubb. Jag heter Peter Aronsson och är ny ordförande. Jag har varit med i klubben sedan många år, jag vindsurfar och kitar men tar gärna också en SUP tur. I styrelsen har vi också Mikael Ramserdal som sekreterare, Caroline Aronsson som Kassör och Magnus Haglund som ledamot. Mötesprotokoll från årsmötet finner ni på hemsidan: http://www.osterskarsvk.se/medlemsinfo/protokoll.  Inga förändringar förutom att priset för förvaring höjts till 1000kr/säsong


Österskärs Vindsurfingklubb agerar i syfte att öka tillgängligheten och inspirera fler att komma igång och fortsätta utöva olika vattensporter. Främst vindsurfing men även paddling och kanske även kitesurfing och jollesegling.

Målsättningen är att skapa en aktiv klubb och social plattform för både barn, ungdomar och vuxna med intresse av vattensporter.

Österåkers kommun låter oss arrendera klubbhuset som har ett guldläge vid Österskärs havsbad. I klubbstugan finns det möjlighet till att förvara utrustning och ett utrymme att byta om i.

Kontakta klubben

För att nå klubbens Facebook-sida, sök på Facebook efter "Österskärs Vindsurfingklubb" eller klicka här:
Facebook-sida för Österskärs Vindsurfingklubb

För att kontakta klubbens ordförande Peter Aronsson:
Telefon: 073-9597622
Email: info@osterskarsvk.se