Vindsurfingskola‎ > ‎

Aktuellt

Från och med 2015 finner du nyheter på vår Facebook

2016

Juni

Även i år erbjuds kurser i vindsurfing i Österskär. På söndag 12/6 inleds säsongen med att vi kommer vara på plats och informera om verksamheten och kunna svara på frågor från intresserade. Eventet finns nu ute på Facebook. 

Sedan finns goda möjligheter att kunna gå kurs under i princip hela sommaren. Välkommen med en intresseanmälan här: Kontakt / Anmälan

2014

Juni

Nu i helgen gick årets första kurser av stapeln. I hårda vindar under lördagen och betydligt lättare under söndagen var totalt 10 st. elever ute och njöt av det fina vädret och den härliga känslan av att glida fram på vattnet. Här kommer några bilder från kursen Glöm inte att även gilla dem på vår Facebook-sida.

Nybörjarkurs 14-15/6


April

Oj, vad tiden går fort. Det känns som man knappt hunnit torka våtdräkten från i höstas innan det nu är dags att återigen plocka fram den för att återigen få känna vinden i ansiktet när man susar fram över vattnet. Tyvärr har det även märkts här på hemsidan att tiden inte riktigt räcker till, så uppdateringar har lyst med sin frånvaro. Här kommer dock årets första (och viktigaste?):

Vi kommer finnas tillgängliga i Österskär för kurser hela sommaren!

Österskär är ett såpass bra ställe att vara på att vi helt enkelt inte vill lämna det. De senaste två somrarnas samarbete med Gotlands Surfcenter har varit givande och roligt, men inte minst med tanke på de för nybörjare svårare våg- och vind-förhållandena som råder där ute, har vi i år bestämt oss för att stanna i Österskär även i juli. Tack vare att vi här har enkel tillgång till båt och en bra strand att utgå ifrån nästan oavsett vindriktning, så vet vi att vi kan erbjuda ett oöverträffat kundvärde i form utav många goda skratt och en häftig upplevelse i vacker miljö. Vi önskar såväl ungdomar som vuxna, nya som gamla kunder hjärtligt välkomna till en ny spännande säsong. Hoppas vi ses i sommar!

2013

Juni

Årets första kurser har nu genomförts i mycket goda förhållanden. Första dagen möttes nybörjarna av lättare vind och platt vatten, vilket är helt perfekt när man för första gången ska prova vindsurfing. Andra dagen blåste det lite mer och var även lite mer vågor, vilket gjorde det lite svårare, men de duktiga eleverna gjorde snabbt stora framsteg och klarade av de lite mer utmanande förhållandena riktigt bra. Så gott som samtliga deltagare tyckte det var väldigt roligt och tänker fortsätta med vindsurfing. Vi önskar er fortsatt lycka till på vägen och hälsar er samtidigt välkomna tillbaka för träningar, hyra och fortsättningskurser.

Och för er andra som fortfarande inte gjort årspremiär än eller alltid velat lära er vindsurfing, men aldrig kommit för det så kan jag rekommendera er att anmäla er till kommande kurser och träningar.

Välkomna till ännu en fantastisk sommar hos oss! 

Maj
Nu har det hunnit bli varmare och är snart dags att sätta igång för säsongen. I helgen 1-2/6 kommer de första kurserna gå av stapeln. Så har du inte gjort någon intresseanmälan än så är det nu hög tid att göra det. 

Vi ses på vattnet!

April

Goda nyheter

Till er som undrat hur det kommer bli i sommar kan jag meddela att verksamheten kommer att fortsätta på liknande sätt som tidigare, dvs. kurserna utgår i regel ifrån Österskär och vi erbjuder allt ifrån ungdomskurser för nybörjare till vuxenkurser för vana surfare. 

Hoppas ni är lika taggade som vi på kommande vindsurfingsäsong!

Comments